Teh DLC “Flat” karboni me diamant i zi 45 mm për një prerje të përkryer të lëmuar.
Teh rregullues nga 0,8 në 3,3 mm.
Koha e karikimit te plote eshte 150 minuta , kabulli i karikimit eshte mini USB.
240 min bateri litium-ION kohë pune pa kabull
5 krehera të ndryshëm magnetikë: 1,5 deri në 13 mm.
Komplet pastrimi dhe mirëmbajtje me mini kaçavidë për rregullim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Absolute Alpha”

Your email address will not be published. Required fields are marked *