fbpx

Young Styling Smooth instant liss & curl. 250 ml.

1,000 L

In stock

Është produkti ideal për stilimin dhe zbutjen e flokëve i cili kryen dy efekte:

  • Efekt i drejtë: vendoseni në flokë të larë dhe të tharë, i shtrini me kujdes duke përdorur krëhërin dhe me ndihmën e tharses së flokëve. Flokët do të duken të drejtë dhe të butë pa efektin e bezdisshëm të kacurrelave rrëmujë.
  • Efekti kacurrel: vendoseni në flokë të lagur të sapo-larë pas përdorimit të peshqirit dhe i lini të thahen në mënyrë të natyrshme.Flokët do të duken të butë,të lehtë dhe me kacurrela të këndshme.

Made in Italy

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!