Xflex, Spider Hair Wax, 100ml

800 L1,000 L

In stock

Xflex spider wax stilues për flokët  e cila hapet në formë rrjete, super i fortë dhe me shkëlqim.

 

Mënyra e përdorimit:

Përhapni pak produkt në gishtat e dorës, aplikojeni në flokë të lagur ose të thatë dhe më pas vazhdoni me stilimin sipas dëshirës.

 

Made in Italy.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!