Xflex, Matte Holding Paste, 100ml

1,000 L

In stock

Xflex paste stiluese për flokët  e cila është mat (pa shkëlqim) dhe i fortë.

 

Mënyra e përdorimit:

Përhapni pak produkt në gishtat e dorës, aplikojeni në flokë të lagur ose të thatë dhe më pas vazhdoni me stilimin sipas dëshirës.

 

Made in Italy.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!