Xflex, Glaze Spray Creative, 200ml

1,000 L

In stock

Glaze Spray është produkt finish ideal për modele e stile kreative. I le flokët e ndritshëm dhe i mbron nga rrezet UV në sajë të formulës me filtër diellor dhe rrëshira natyrale.

 

Mënyra e përdorimit:

Për prerjet me modele normale e sprucojmë nga 20cm larg, për modelet teknike zvogëloni distancën. Aplikohet në flokë të lagur ose të thatë.

 

Made in Italy.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!