Wahl,Micro Groomsman,Nose & Ear Hair Trimmer

1,500 L

In stock

Makinë profesionale Wahl për heqjen e qimeve të hundës dhe veshëve me precizion të lartë. Ky produkt është i shpejtë, i lehtë dhe i sigurt në përdorim. Koka prerëse e makinës mund të hiqet për një pastrim sa më të mirë dhe më të lehtë të kokës. Makina punon me bateri konvencionale e cila është e përfshirë në paketim.

SKU: 4015110010159 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!