fbpx

Wahl Super Taper, Corded

8,500 L

In stock

Wahl Super Taper është një makinë qethje profesionale e fuqishme, me precizion të lartë e cila është ideale për përdorim të vazhdueshëm. Motori i makinës është v5000 për më shumë jetëgjatësi. Me anë të levës ndryshohet gjatësia e prerjes nga 1 – 3.5mm pa qënë e nevojshme të ndërrohet koka e makinës.

Made in USA.

 

Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

SKU: 4015110005964 Categories: ,

Kutia përmban:

  • Makinën
  • Krëhërin për prerje
  • Vajin
  • Furcën për pastrimin e kokës së makinës
  • Kapakun e kuq mbrojtës për kokën e makinës
  • 4 krëhëra plastikë (3,6,10 dhe 13mm)
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!