fbpx

Wahl Senior 5 Stars Cordless

18,000 L

In stock

Senior, makinë qethëse profesionale me kasë metalike siguron më tepër forcë dhe stabilitet. Bateri me efikasitet dhe qëndrueshmëri Lithium-Ion. Koka e makinës ka precision të lartë prerje.

Koha e ngarkimit të baterisë: 120 min

Koha e përdorimit të baterisë: 70 min

Përdoret me kabull ose pa kabull

Gjatësia e prerjes: 0.8 – 2.5 mm

Gjerësia e prerjes: 46 mm

Sistemi i informacionit: LED

Koha e funksionimit të rrjetit: Operimi i vazhdueshëm

Tensioni i rrymës: 100-240 V

Funksionimi: Motor DC, 6.500 rpm

Pesha: 365 g

Made in USA

Kutia përmban:

  • 3 krëhera plastik (4 1/2 mm, 3mm dhe 1 1/2 mm)
  • makinën
  • vajin
  • kapakun e kuq mbrojtës për kokën e makinës
  • furcën e pastrimit
  • krëhërin për qethje.

 

 

 

SKU: 043917005355 Categories: , , , , , , Tags: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!