fbpx

Wahl ProLithium Beret

13,000 L

In stock

Wahl Beret është makinë profesionale për zero. Nevojitet vetëm 1 orë për karikimin e plotë të baterisë e cila zgjat për më tepër se 75 minuta kohë pune. Kjo makinë ka precizion të lartë për shak të kokës së makinës së kromuar. Beret ka një dizajn super të hollë, peshë e lehtë (115 gr) dhe silencioze. Gjatësia e prerjes 0.4mm ndërsa gjërësia e prerjes 28mm. Motori i makinës është 6000 rpm.

Made in USA.

 

Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 

Kutia përmban:

  • Makinën
  • Karikuesin
  • Vajin
  • Furcën për pastrimin e kokës së makinës
  • Kapakun e kuq mbrojtës për kokën e makinës
  • 4 krëhëra plastikë (3,6,10 dhe 13mm)
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!