fbpx

Wahl Magic Clip, Corded

10,500 L12,000 L

In stock

Makinë profesionale qethje Magic Clip 5 yje me kabull 2.4m. Ideal për qethje me krëhër dhe fade. Motori i makinës qethëse është V5000 (6000 rpm 1/min) i cili ofron qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi për makinën. Gjatësia e prerjes varion nga 1-3.5mm dhe gjërësia e prerjes është 40mm. Gjatësia e prerjes ndryshohet me anë të levës konike që ndodhet anash makinës.

Made in USA.

 

 

SKU: 4015110078456 Categories: , , , , , ,

Kutia përmban:

  • Makinën qethëse
  • Krëhërin për qethje
  • Furcën e pastrimit për kokën e makinës
  • Vajin
  • Kapakun e kuq mbrojtës për kokën e makinës
  • 8 krëhëra plastik (1 1/2 mm, 3mm, 4 1/2mm, 6mm, 10mm, 13mm, 19mm, 25mm)
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!