fbpx

Wahl Magic Clip, Cord/Cordless, Limited Edition

Out of stock

Wahl Magic Clip Cordless është një makinë profesionale e cila është shumë precize në prerje. Pesha më e lehtë dhe dizajni pa tela e bën më të lehtë në përdorim. Makina është e pajisur me bateri lithium e cila është më efikase dhe më e qëndrueshme. Koha e ngarkimit të baterisë është 120 minuta dhe zgjat për 90 minuta kohë pune. Motori i makinës 5500 rpm. Makina përdoret me ose pa kabull.

Made in USA.

 

 

Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

SKU: 043917814810 Categories: , , , , , ,

Kutia përmban:

  • Makinën
  • Karikuesin
  • Furcë pastrimi për kokën e makinës
  • Kapakun e kuq mbrojtës për kokën e makinës
  • 8 krëhëra metalik ( 1½mm, 3mm,4½, 6mm, 10mm, 13mm, 19mm dhe 25 mm)
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!