fbpx

Wahl Legend, 5 Star Series

13,000 L

In stock

Makinë qethëse profesionale Legend me 5 yje e përshtatshme dhe për fade. Teknologjia e prerjes së kromuar “Crunch” ndihmon për një prerje më të lehtë të flokut. Koka e makinës poshtë ka dhëmbë më të gjatë dhe lart koka e makinës ka një kënd unik të prerjes. Makina anash është e pajisur me një levë për kontrollin e gjatësisë së prerjes. Gjatësia e prerjes varion nga 0.5-2.9mm ndersa gjërsia e prerjes është 40mm. Motor profesional V9000 për qëndrueshmëri fuqi dhe jetëgjatësin e makinës. Makina punon me kabull dhe gjatësia e kabullit është 4m.

Made in USA

 

 

 

 

SKU: 4015110078142 Categories: , , , , , ,

Kutia përmban:

  • Makinën qethëse
  • Krëhërin për qethje
  • Furcën për pastrimin e kokës së makinës
  • Vajin
  • Kapakun e kuq mbrojtës për kokën e makinës.
  • 8 krëhëra metalikë (1 1/2mm, 3mm, 4 1/2mm, 6mm, 10mm, 13mm, 19mm dhe 25mm)
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!