fbpx

Wahl Detailer Corded, T-wide, 5 Star Series

13,500 L

In stock

Wahl Detailer është një makinë për zero me 5 yje me kabull (2.4m). Koka e makinës është celik i një cilësie të lartë i cili ofron precizion dhe performance më të lartë në prerje. Makina është e dizenjuar me një peshë të lehtë (190 gr) dhe një dizajn modern i cili ofron kontroll dhe balancë më të mirë të makinës gjatë përdorimit. Detailer është i pajisur me një motor rrotullues 5000 rpm për më shumë rezistencë të makinës.

Made in USA.

 

Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

SKU: 4015110078081 Categories: , , , , , ,

Kutia përmban:

  • Makinën
  • Furcën e pastrimit
  • Kapakun e kuq mbrojtës të kokës së makinës
  • Vajin
  • 3 krëhëra plastik (1 1/2mm, 3mm dhe 4 1/2mm)
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!