fbpx

Wahl, Cutek Advanced, Piaster

5,000 L

In stock

Piastër profesionale qeramikë Wahl Cutek Advanced e cila i drejton flokët në pak sekonda.

Karakterstikat:

  • Teknologjia qeramike siguron një proces të këndshëm dhe të butë gjatë drejtimit të flokëve.
  • Pllaka të rrumbullakosura që janë të përsosura dhe për realizimin e ondeve.
  • Temperatura e rregullueshme 150-230 ° C.
  • Koha e ngrohjes super e shpejtë brenda 30 sekondave.
  • 2.8m kabull i rrotullueshëm 360°.
SKU: 4015110011699 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!