fbpx

Wahl Cordless Super Taper, ProLithium Series

13,000 L13,500 L

In stock

Wahl Cordless Taper është një makinë qethëse profesionale me karikim për të cilën është përdorur teknologjia me lithium duke zgjatur 2 herë më shumë jetëgjatësinë e baterisë.Pesha më e lehtë e makinës dhe dizajni pa telë ndihmon në përdorim për të realizuar një prerje më të mirë.

-120 minuta për një karikim të plotë

-90 minuta perdorim

-Përdoret me kabull ose pa kabull

-Me anë të levës mund të lëvizet koka e makinës nga 0.7mm-3mm

-Made in USA.

 

 

Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 

 

 

SKU: 4015110072300 Categories: , , , , , ,

Specifikimet:

Koha e karikimit të baterisë: 120 min

Koha e përdorimit të baterisë: 90 min Li-Ion

Blade: fikse, koka e makinës lëvizet me anë të levës konike

Gjatësia e prerjes: 1 – 3.5 mm

Gjerësia e prerjes: 40 mm

Tensioni i rrymës: 100-240 V

Funksionimi: Motor DC, 5.500 rpm

Pesha: 290 g

Kutia përmban:

  1. Makinën qethse
  2. Kapakun e kuq mbrojtës për kokën e makinës
  3. Krëhrin për qethje
  4. Vajin e makinës
  5. Furcën për pastrim
  6. 4 copë krëhëra plastikë ( 3, 6, 10 dhe 13mm)

Additional information

Weight290.00 kg
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!