fbpx

Wahl Balding

8,500 L

In stock

Balding makinë profesionale për zero në maksimum. Kjo makinë është me kabull dhe motor V5000 për më shumë qëndrueshmëri dhe jetëgjatsi. Gjatësia e prerjes 0.4mm dhe gjërësia e prerjes 40mm.

Made in USA.

 

Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

SKU: 043917811000 Categories: , , , , , ,

Kutia përmban:

  • Makinën
  • Kapakun e kuq mbrojtës për kokën e makinës
  • Furcë pastrimi për kokën makinës
  • Furce për pastrimin e qimeve
  • Krëhër për qethje
  • 2 krëhër plastikë (1½ mm dhe 4½mm)

      

     

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!