Uppercut Deluxe, Styling Powder, 20g

1,700 L

In stock

Uppercut Deluxe Styling Powder i jep volum flokëve dhe ndihmon në realizimin e stilimeve sa më natyralë në flokët tuaj. Ky produkt i riparueshëm është jashtëzakonisht i gjithanshëm, nga shtimi i vëllimit në flokët e hollë deri tek krijimi i strukturës tek stilet e relaksuara, është pothuajse shumë e lehtë.

 

Karakteristikat e produktit:

  • Fleksibël – aplikoni më shumë pluhur, për më shumë mbajtje.
  • Shkëlqim natyral.
  • Udhëzues stili.
  • I përshtatshëm për çdo lloj flokësh, të përdorur më së miri në flokë të mesëm dhe të shkurtër.

 

Mënyra e përdorimit:

Shkundeni mirë produktin dhe më pas aplikojeni në flokë tërësisht të thatë për një rezultat më të mirë.

 

 

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!