Uppercut Deluxe, Solid Cologne, 15g

2,000 L

In stock

Kolonja e ngurtë është një alternativë e fortë e nuhatjes dhe e qëndrueshme për kolonjën normale. Aplikojeni në mëngjes për një aromë të qëndrueshme dhe përsërisni sa herë që ju duhet të bëni përshtypje gjatë gjithë ditës ose natës.

Aromë: Cedar & Spice.

 

Mënyra e përdorimit:

Merni pak produkt me majat e gishtave dhe fërkojini derisa produkti të zbutet. Më pas aplikojeni direkt në qafë ose në kycet e duarve.

 

Made in Australia.

SKU: 817891023694 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!