Uppercut Deluxe, Socks & Deluxe Pomade

2,500 L

In stock

Seti përmban:

 1. Uppercut Deluxe pomadë është krijuar për ti mbajtur flokët në mënyrë të përsosur, duke i dhënë flokëve përkufizimin dhe shkëlqimin që kanë nevojë stilet klasike që të duken mirë. Për shkak të formulës me bazë uji produkti lahet lehtësisht dhe nuk le mbetje në flokë.Karakteristikat e produktit:
  • Shume i fortë, pa efekt ngrirës në flokë.
  • Me shkëlqim.
  • I përshtatshëm për stilime klasike.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve me gjatësi mesatare.
  • Me bazë uji.

  Mënyra e përdorimit:

  Aplikojeni pomadën në flokë të thatë që janë larë më parë me Shampon dhe Conditioner të linjës Deluxe. Filloni duke aplikuar një sasi të vogël të produktit në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dyja duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën para të flokëve duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

 2. Një palë corape të linjës Uppercut Deluxe.

 

Made in Australia.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!