Uppercut Deluxe, Mug, Comb & Tin Kit

3,000 L

In stock

Seti Uppercut Deluxe Tin Kit përmban:

  • Uppercut Easy Hold 90g – i mban flokët të buta dhe në mënyrë natyrale pa shkëlqim. I përshtatshëm për çdo lloj apo gjatësi floku, baza kremoze rrëshqet në flokë dhe vendoset në një stil natyral pa peshë dhe pa lodhje në hapjen e produktit. Projektuar posaçërisht për të dhënë kontroll të strukturës, volumit,me një përfundim natyral dhe pa shenja të dukshme të produktit.
  • Gote Uppercut Deluxe.
  • Krëhër për stilimin e flokëve.

 

Made in Australia.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!