Uppercut Deluxe, Monster Hold, 70g

2,200 L

In stock

Uppercut Deluxe Monster Hold është një pomade tradicionale me bazë dylli, që mbetet e riparueshme gjatë gjithë ditës. Ky është një dylli ekstremisht i fuqishëm, rezistent ndaj djersës që u krijua posaçërisht për stilet tradicionale ose më të guximshme që kërkojnë mbajtje pak më shumë.

 

Karakteristikat e produktit:

  • I rëndë dhe i fortë.
  • Shkëlqim mesatar.
  • Udhëzues stili.
  • I përkryer për të gjitha stilet e flokëve.
  • Për cdo lloj floku që ka nevojë për kontroll.
  • Me bazë dylli.

Made in Australia.

 

Mënyra e përdorimit:

Aplikojeni në flokë të thatë që janë larë më parë me shampon e linjës Uppercut Deluxe. Filloni duke punuar një sasi të vogël produkti në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Fillimisht aplikoni një sasi të vogël në zonën përpara tek balluket duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!