Uppercut Deluxe, Matte Clay, 60g

2,200 L

In stock

Uppercut Matte Clay është krijuar për djemtë në arrati që dëshirojnë të ripunojnë stilin e tyre gjatë gjithë ditës. Matte Clay përdoret më së miri për të krijuar pamje më të shkurtër dhe me tekstur, ku kontrolli kërkohet. Duke qenë një produkt me bazë dylli, Matte Clay është plotësisht i riparueshëm dhe nuk do të dalë me ujë, gjë që e bën atë të përsosur për djemtë aktivë. Megjithëse kur e dëshironi ta hiqni, Uppercut Deluxe Degreaser do të sigurohet që të gjitha mbetjet të hiqen.

 

Karakteristikat e produktit:

  • I fortë por i riparueshëm.
  • Shkëlqim i ulët
  • Udhëzues stili.
  • I përkryer për kontrollin e stileve me teksturë.
  • Ideal për flokë të vështirë për tu kontrolluar.

 

Made in Australia.

 

Mënyra e përdorimit:

Aplikojeni në flokë të thatë që janë larë më parë me shampon e linjës Uppercut Deluxe. Filloni duke aplikuar një sasi të vogël produkti në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën përpara tek balluket duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!