Uppercut Deluxe, Grooming Kit

5,000 L

In stock

Seti Uppercut Deluxe Grooming Kit përmban:

  1. Shampo për flokët 240ml, për përdorimin të përditshëm.
  2. Shampo trupi 240ml.
  3. Krëhër për stilimin e flokëve.
  4. Matte Pomade 100g – është formuluar për të dhënë një mbajtje mesatare të flokëve me një përfundim natyral mat. Ky produkt performon jashtëzakonisht mirë për cdo gjatësi dhe lloj floku. Matte Pomade është krijuar për të krijuar një gamë të gjerë stilesh, si klasike, ashtu edhe moderne. Ky produkt është gjithashtu i tretshëm në ujë, kështu që mund të lahet me lehtësi.

 

Made in Australia.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!