Uppercut Deluxe, Field Kit

3,500 L

In stock

Seti Uppercut Deluxe Field Kit përmban:

  1. Shampo për flokët 50ml.
  2. Shampo trupi 50ml.
  3. Krëhër stilues për flokët.
  4. Matte pomade – është formuluar për të dhënë një mbajtje mesatare të flokëve me një përfundim natyral mat. Ky produkt performon jashtëzakonisht mirë për cdo gjatësi dhe lloj floku. Matte Pomade është krijuar për të krijuar një gamë të gjerë stilesh, si klasike, ashtu edhe moderne. Ky produkt është gjithashtu i tretshëm në ujë, kështu që mund të lahet me lehtësi.

 

Made in Australia.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!