Uppercut Deluxe, Beard Balm, 100ml

1,700 L

In stock

Uppercut Deluxe Beard Balm është krijuar për të mbajtur në formë dhe të hidratuar mjekrën. Ne e dimë që mbajtja e një mjekre epike në formë nuk është detyrë e lehtë dhe se një mjekër e shkëlqyeshme nuk ndodh thjesht, për këtë ju nevojitet balsami për mjekrën i linjës Uppercut.

 

Karakteristikat e produktit:

  • Mbajtja e lehtë lejon një stil të kontrolluar.
  • Hidratues dhe jo-vajor.
  • I përshtatshëm për mjekër mesatare dhe të gjatë.
  • Me bazë uji.

Made in Australia.

 

Mënyra e përdorimit:

Aplikojeni balsamin në një mjekër të pastër dhe të thatë. Merni një sasi të vogël produkti dhe përhapeni në mënyrë të barabartë në të dy pëllëmbët e duarve dhe majat e gishtave. Filloni duke përdorur gishtat e dorës për të punuar produktin në flokë rreth vijës së nofullës dhe zonës së faqes, pastaj përdorni goditje të gjata me pëllëmbët tuaj për të formësuar dhe aplikuar produktin në gjatësinë e mjekrës tuaj.

SKU: 817753019445 Categories: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!