fbpx

Tom Ford Black Orchid, parfum 50 ml.

13,000 L13,500 L

1 in stock

Parfumi Tom Ford, Black Orchid është parfumi më i shitur i këtij brandi për shkak të aromës së vecantë të orkides e cila qëndron gjatë gjithë ditës. Ky parfum pëlqehet dhe përdoret si nga meshkujt dhe femrat.
Made in Switzerland.
SKU: 888066000062 Categories: , ,

Frequently Bought Together

Fragrance Family:
Floral

Scent Type:
Warm Florals

Key Notes:
Incense, Orchid, Patchouli, Sandalwood

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!