Shampoo Oil, Raywell Bio Lomt, Hydrating 250ml

700 L

In stock

Shampo Raywell Bio Lomt është produkti ideal për përdorim të përditshëm dhe për skalp sensitiv. Ky produkt i pastron lehtësisht flokët duke mos shkaktuar acarim te skalpit. Flokët do të rifitojnë butësinë, hidratimin dhe shkëlqimin e nevojshëm.

 

Përdorimi:

Aplikoni 15ml shampo në flokë të lagur, masazhojini lehtësisht për disa minuta dhe më pas shpëlajini flokët.Mbani parasysh se duke qënë se ky produkt është me baz vaji nuk realizon shumë shkumë.

 

Made in Italy.

 

SKU: 8055349249476 Categories: ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!