Reuzel After Shave Wood & Spice, 100 ml

1,200 L

In stock

Reuzel Aftershave Wood & Spice është krijuar nga  një formulë e freskët që e le lekurën e butë dhe të freskët mbas rrojes. Qetëson dhe shëron  lekurën nga diegiet që mund të krijohen gjatë heqjes së mjekrës. Ky produkt ka një aromë delikate mashkullore e krijuar nga ndërthurja e aromës së qitrove (agrumeve) dhe drurit.

 

Made in USA

SKU: 850004313008 Categories: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!