Reuzel Scrub Shampoo 350ml

2,000 L

In stock

Reuzel Scrub Shampo është trajtimi më i mirë i skalpit të kokës që promovon flokë të shëndetshëm, të pastër dhe që nuk janë me shumë vaj ose të thatë. Kjo formulë gjallëruese dhe exfoliating është një shampo perfekte e flokëve për burrat që janë përdorues të rëndë të produkteve të rënda, si dhe ata që rrallë përdorin shampon. Kjo shampo është ideale për të gjitha llojet e flokëve dhe për përdorim të shpeshtë.

Përdorimi:

Aplikojeni shampon në flokë të lagur dhe masazhoni  lëkurën e kokës (skalpin)  për një pastrim sa më të thellë. Shplajini flokët dhe më pas përdorni Reuzel Daily Shampo. Aplikojeni 1 ose 2 herë në javë për flokë sa më të shëndetshëm.

SKU: 852578006102 Categories: , , , Tags: , ,

Reuzel Scrub Shampoo is the best scalp exfoliating shampoo treatment for men that promotes healthy, clean hair that’s not too oily or dry. This invigorating and exfoliating formula is a perfect hair shampoo for men that are heavy product users, as well as those who infrequently use shampoo. Thanks to our natural T4 Tonic Blend of Witch Hazel, Nettle Leaf, Rosemary and Horsetail Root, you’re able to gently remove excess product and prevent buildup on the scalp without irritating your skin. This scalp exfoliating shampoo is ideal for all hair types and frequent use.

CLEANSES • MOISTURIZES • COOLS & STIMULATES

THE BREAK DOWN:

  • Cleanses hair and scalp effectively without over drying
  • Balanced for excellent degreasing and cleansing

THE GET DOWN:

Apply the scalp cleansing shampoo to damp hair and massage into scalp to deep clean and exfoliate hair. Rinse with water and follow with Reuzel Daily Shampoo. Use 1-2 times a week to promote healthy hair.

REUZEL SCRUB SHAMPOO KEY INGREDIENTS:

T-4 Tonic Blend…
Witch Hazel Extract: Natural astringent
Nettle Leaf Extract: Adds shine
Rosemary Extract: Moisturizing
Horsetail Root Extract: Strengthening

SCUMBASSDOR TIP:

Often utilized as a body wash, suggest your client buy a liter sized bottle as a cost-effective head to toe cleanser.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!