Reuzel Hair Tonic 350ml

2,000 L

In stock

Reuzel Hair Tonic mund të rivendosë shkëlqimin, të sigurojë menaxhimin, dhe të hidratojë flokët e thatë dhe skalpin, duke ofruar një pamje që zgjat gjatë gjithë ditës.

Përdorimi:

Aplikoni tonikun e flokëve drejtpërsëdrejti në flokë të thatë. Shoqërues i përsosur për çdo përdorues të Reuzel si një aplikim i ditës së dytë gjithashtu.

SCUMBASSDOR SUGJERIME:
Mbani shishen tuaj në frigorifer dhe përdoreni si një locion ftohës për masazhet e skalpit dhe qafës.

Made in USA

Reuzel Hair Tonic for men was modeled after an old school, classic barber haircut spray tonic, right down to its fragrance, and is an extremely versatile product. T4 Tonic Blend of Witch Hazel, Nettle Leaf, Rosemary and Horsetail Root is ideal for all hair types and frequent use. This product can restore shine, provide manageability, and moisturize dry hair and scalps, offering an all day lasting look.

LIGHT HOLD • LOW SHINE • OIL FREE

THE BREAK DOWN:

  • Oil free, greaseless formula won’t weigh your hair down
  • Breaks down existing product on dry hair prior to a cut
  • Can be used as a cutting lotion on wet hair

THE GET DOWN:

Apply men’s hair tonic directly to dry hair or dilute in water and spray onto hair before cutting. Perfect companion for any Reuzel user as a second day application as well.

REUZEL HAIR TONIC KEY INGREDIENTS:

T-4 Tonic Blend…
Witch Hazel Extract: Natural astringent
Nettle Leaf Extract: Adds shine
Rosemary Extract: Moisturizing
Horsetail Root Extract: Strengthening
Plant Based Alcohol: Properties soften hair and make Hair Tonic a good cutting agent

SCUMBASSDOR TIP:

Keep your bottle in the refrigerator and use as a cooling lotion for scalp & neck massages.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!