fbpx

Reuzel Grooming Tonic 350ml

2,000 L

In stock

Reuzel Grooming Tonic i jep flokëve volum dhe shkëlqim. E përsosur për tharjen e flokëve dhe mbrojtjen e flokëve nga nxehtësia. Ky produkt është krijuar si kombinim i 4 elementëve sic janë ekstratet e hithrës,rozmarinës, lajthive dhe rrënjëve të bishtit të kalit të cilar i janë flokëve fortësi, shkëlqim, volum dhe butësi.

Përdorimi:

Tundeni shishen përpara përdorimit dhe me pas hidhni produkt në pëllëmbët e duarve, fërkojini duart me njëra tjetrën dhe më pas aplikojeni në flokë të lagur. Pas aplikimit të produktit thajini flokët me tharse duke i dhënë formën e dëshiruar. Për një stil sa më natyral përdorni Grooming Tonic dhe lejini flokët të thahen në mënyrë natyrale.

 

Reuzel Grooming Tonic for men offers a subtle shine and creates a long lasting, natural feeling light hold, for all hair types. Perfect for blow-drying and protecting hair from all types of thermal styling. T4 Tonic Blend of Witch Hazel, Nettle Leaf, Rosemary and Horsetail Root makes this light hold hair product ideal for all hair types and frequent use.

LIGHT HOLD • LOW SHINE • WATER BASED

THE BREAK DOWN:

  • Quintessential blow dry tonic
  • Adds thickness and definition to hair
  • Ideal for creating volume, lift and texture
  • Will help you form the perfect pompadour

THE GET DOWN:

Shake bottle and dispense Grooming Tonic into the palm of the hand, rub hands together, and apply to damp hair. Finishing styling by blow drying into desired shape. For a more natural style, use Grooming Tonic and allow hair to air-dry.

REUZEL GROOMING TONIC KEY INGREDIENTS:

T-4 Tonic Blend…
Witch Hazel Extract: Natural astringent
Nettle Leaf Extract: Adds shine
Rosemary Extract: Moisturizing
Horsetail Root Extract: Strengthening
Argan Oil: Omega 9 fatty acid to repair and promote strength, adds volume & lift

SCUMBASSDOR TIP:

Glide Reuzel Grooming Tonic over an already styled pomp to boost shine and finish.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!