Reuzel, Fiber Gel

1,500 L2,500 L

Reuzel Fiber Gel është produkti ideal për realizimin e cdo stilimi ekstrem dhe që qëndron gjatë gjithë ditës. Fiber gel është shumë i fortë dhe pa shkëlqim. Ky produkt është i tretshëm në ujë, kështu që larja e tij është e lehtë. Xheli ka një aromë të vecantë rumi dhe përmban një formulë jo ngjitëse.

 

Përdorimi:

Aplikoni një sasi të vogël produkti në flokë të tharë me peshqir,më pas krihini dhe lejini të thahen në mënyrë natyrale ose thajini me tharse pas aplikimit të produktit për ti dhënë flokëve më shumë volum. Ose përdoreni në flokë të thatë për të mbajtur një stil të rastësishëm.

 

Made in USA.

Clear
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!