Reuzel Extreme Hold Matte Pomade

2,000 L

In stock

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade është formuar për ti mbajtur flokët sa më fort dhe pa shkëlqim. Formula me bazë uji e lejon pomadën të lahet lehtësisht nga floku dhe pa lënë asnjë mbetje të pomadës në flokët tuaj.

  • Fortësi ekstreme
  • Pa shkëlqim (mat)
  • Formulë me bazë uji
  • I përshtatshëm për flokë të trashë
  • I përshtatshëm për stilime të cregullta
  • Shton volumin në flokun tuaj.
  • Made in USA

 

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!