fbpx

Reuzel Daily Shampoo 350ml

2,000 L

In stock

Reuzel Daily Shampo pastron flokët dhe ju jep butësi. Formula e tij e butë e bën këtë shampo të përshtatshme për t’u përdorur çdo ditë dhe është e mbushur me 4 elementë sic janë ekstratet e lajhisë, gjethet e hithrës, rozmarinë dhe rrënjët e bishtit të kalit, duke e bërë atë ideal për të gjitha llojet e flokëve. Për të hequr nga flokët pomadat me bazë vaji, të tilla si Reuzel Green ose Pink, aplikoni në flokë të thatë conditioner, lejeni për 2-3 minuta. Lani flokët dhe më pas aplikoni Shampo Scrub. Lajini përsëri flokët dhe përfundoni me Reuzel Daily Shampo.

SKU: 852578006072 Categories: , , , Tags: , ,

Reuzel Daily Shampoo for men cleanses hair while still providing moisture. Our formula is gentle enough to use daily and is infused with our T4 Tonic Blend of Witch Hazel, Nettle Leaf, Rosemary and Horsetail Root, making it ideal for all hair types.

CLEANSES • MOISTURIZES • COOLS & STIMULATES

THE BREAK DOWN:

  • Efficiently cleanses the hair and scalp without over drying
  • Balanced formula for an excellent degreasing and cleansing treatment

THE GET DOWN:

Apply our Men’s Daily Shampoo to damp hair and work into a lather. Rinse hair thoroughly and follow with Reuzel Daily Conditioner for soft, touchable hair.

REUZEL DAILY SHAMPOO KEY INGREDIENTS:

T-4 Tonic Blend…
Witch Hazel Extract: Natural astringent
Nettle Leaf Extract: Adds shine
Rosemary Extract: Moisturizing
Horsetail Root Extract: Strengthening

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!