Reuzel, Beard Foam, Wood & Spice 70ml

1,700 L

In stock

Reuzel Beard Foam Wood & Spice është stilues dhe zbutës për mjekrën në formën e shkumës e cila thahet menjëherë. Ky produkt i jep një aromë shumë të mirë mjekrës dhe eleminon kruarjen e mjekrës.

Efektet e beard foam:

  • Zbut mjekrën.
  • Ndihmon në stilimin e mjekrës.
  • E bën mjekrën të duket më e plotë.
  • Eleminon kruarjen e mjekrës.
  • Eliminon dhe parandalon krijimin e zbokthit.
  • Ndihmon në rritjen e mjekrës.
  • I jep mjekrës një aromë të mirë.

Made in USA.

SKU: 852968008648 Categories: , ,

Përdorimi:

Derdheni shkumën (në varësi të gjatësisë së mjekrës) në pëllëmbën e dorës dhe aplikojeni në mënyrë të barabartë përmes mjekrës së tharë me peshqirë, mustaqeve dhe flokëve të fytyrës pas pastrimit. Fërkoni shkumën nën lëkurën e mjekrës tuaj për të ushqyer flokët deri rrënjë. Për ta përhapur nëpër mjekër përdorni një krehër me dhëmbë të gjerë.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!