Reuzel Beard Balm Wood & Spice, 35 gr

1,700 L

In stock

Reuzel Beard Balm Wood & Spice ndihmon për ta mbajtur mjekrën e butë dhe të menaxhueshme duke i dhënë dhe formë. Ky produkt është krijuar për përdorim të përditshëm dhe është esencial për mjekrën, mustaqet dhe lekurën nën to.

 

Efektet e beard balm:

  • Zbut mjekrën
  • Ndihmon ne stilimin e mjekrës
  • Eleminon kruarjen
  • Ndihmon ne rritjen e mjekrës
  • Eleminon zbokthin

Made in USA

SKU: 852968008631 Categories: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!