Reuzel After Shave, 100 ml

1,000 L1,200 L (-17%)

In stock

Reuzel Aftershave është krijuar nga  një formulë e freskët që e le lekurën e butë dhe të freskët mbas rrojes. Qetëson dhe shëron  lekurën nga diegiet që mund të krijohen gjatë heqjes së mjekrës. Ky produkt ka një aromë delikate mashkullore e krijuar nga ndërthurja e aromës së qitrove (agrumeve) dhe drurit.

 

Made in USA

Don't Miss Out! This promotion will expires in
Sold Items
0/5 sold
SKU: 85257800675 Categories: , , Tags: , ,
error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!