Proraso, Wax per Mustaqe, Wood & Spice

800 L

In stock

Proraso Mustache Wax për stilimin e mustaqeve siguron aplikim të lehtë, mbajtje efektive dhe mirëmbajtjen e mustaqeve.

 

Karakteristikat e produktit:

  • Fortësi mesatare.
  • Pa paraben.
  • Pa silikon.
  • Aromë mashkullore që qëndron.
  • Përbëhet nga dylli natyral i bletëve.
  • I butë dhe i lehtë në përdorim.

 

Përdorimi:

Merrni një sasi të vogël produkti midis gishtit të madh dhe gishtit tregues për ta ngrohur dhe zbutur dyllin. Aplikojeni dyllin përmes mustaqeve, duke u siguruar që ta aplikoni në mënyrë të barabartë. Përsëriteni procesin derisa të arrihet forma e dëshiruar.

 

Made in Italy.

SKU: 8004395001675 Categories: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!