Proraso, After Shave Lotion, Refreshing & Toning

700 L

In stock

Proraso Eucalyptus Aftershave Lotion është një ndër më të shiturit në botë. Është i njohur për ofrimin e një efekti freskues pas rrojes duke ndihmuar në parandalimin djegies pas rrojes dhe skuqjes.

 

Karakteristikat e produktit:

  • Tonifikon, qetëson dhe freskon lëkurën.
  • Aromë e lehtë menteje.
  • Pa paraben.
  • Pa silikon.
  • Parandalon djegien dhe skuqjet e lëkurës pas rrojes.

 

Made in Italy.

SKU: 8004395001064 Categories: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!