Proraso, After Shave Balsam, Protective & Moisturising

700 L

In stock

Proraso Aftershave Balm Aloe & Vitamin E përbëhet nga një formulë pa alkol që lehtëson dhe mbron edhe lëkurën më të ndjeshme pas rrojes.

 

Karakteristikat e produktit:

  • Qetëson dhe mbron duke e lënë lëkurën të hidratuar.
  • Prania e aloe verës qetëson dhe freskon lëkurën.
  • Pa alkol.
  • Aromë e lehtë dhe e freskët.
  • Ideale për lëkurë të ndjeshme

 

Made in Italy.

Categories: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!