Proraso, Letra Freskuese me kolonjë, Wood & Spice

500 L

In stock

Kutia përmban 6 letra freskuese me kolonjë të cilat janë të paketuara vecmas. Kjo është një mënyrë e re dhe e përshtatshme për të pasur freski dhe aromë të mirë në cdo kohë.

 

Karakteristikat e produktit:

  • Testuar dermatologjikisht.
  • Pa paraben.
  • Pa silikon.
  • 95% e përbërësve me origjinë natyrore.
  • Wood and spice aroma.
  • I jep freski fytyrës.

 

Made in Italy.

SKU: 8004395007752 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!