fbpx

Phytorelax Uomo, Body Wash + Pre-After Shave Balm, Set

2,500 L

2 in stock

Seti përmban:

  1. Shampo 200ml për flokët dhe trupin mbas sportit ose pas një dite të gjatë në punë. Ky produkt është i krijuar nga ndërthurja e ekstrateve të guaranës me xhinxher e cila të ofron një ndjesi shplodhjeje.
  2. Balsam para dhe pas rrojes 75ml me aloe vera dhe vitaminë E. Ky produkt ofron lehtësim të menjëhershëm nga djegia e rrojes, duke e lënë lëkurën të butë dhe me një ndjesi të menjëhershme të mirëqenies. Formulë delikate për thithjen e shpejtë, zbut mjekrën dhe lejon kalimin e briskut edhe në zonat e vështira.
error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!