fbpx

Phytorelax Bio, Hydro Avena, Set

3,000 L

2 in stock

Seti përmban:

  1. Krem 50 ml me ingredient natyralë për hidratimin e fytyrës. Ky krem është i përshtatshëm për lekurat e thata dhe ato të dehidratuara. Krem i butë absorbues, jo i yndyrshëm i cili ofron një efekt të thellë dhe afatgjatë hidratues. Ndihmon në luftimin e dehidrimit të lëkurës natyrale dhe ruajtjen e rinisë së lëkurës së secilës grua. Aplikojeni kremin në mëngjes dhe në darkë në fytyrë dhe në qafë të pastër duke e masazhuar fytyrën butësisht derisa kremi të përthithet i gjithi.
  2. Milk & Toner (qumësht & tonik) 2 në 1 për pastrimin e fytyrës. Mbas aplikimit të produktit fytyra duket e pastër dhe e shëndetshme. Aplikojeni në fytyrë dhe në qafë duke përdorur një tampon për fytyrën dhe masazhojeni fytyrën butësisht derisa kremi të përthithet i gjithi.Nuk ka nevojë për shpëlarje.

Made in Italy.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!