Parfum Versace, Dylan Blue, Pour Femme 100ml

13,000 L14,000 L

1 in stock

Parfumi për femra Versace Dylan Blue EDP është parfumi më i ri i krijuar nga ky brand.Parfumi ka një aromë e fortë, sensuale dhe të rafinuar e krijuar për një grua që njeh fuqinë e sensualitetit dhe mendjes së saj.

Made in Italy.

SKU: 8011003839117 Categories: , , Tags: ,

Fragrance Family:
Floral

Scent Type:
Fruity Florals

Key Notes:
Blackcurrant, Rosyfolia, Patchouli

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!