fbpx

Parfum Versace, Crystal Noir, Women 90 ml

9,500 L10,000 L

1 in stock

Parfumi për femra Versace Crystal Noir EDT është një aromë për gruan e vërtetë Versace e cila sexy, e sigurt dhe që e do modën. Aroma është  magjike, e pastër dhe sensuale në të njëjtën kohë. Një aromë me lule-orientale e cila është absolutisht femërore, e butë dhe zgjat gjatë gjithë ditës.

Made in Italy.

SKU: 8018365071469 Categories: , , Tags: , , ,

Notes:
Gardenia, Amber.
Style:
Magical. Sheer. Senusal.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!