Parfum Hugo Boss, Bottled Tonic, Men 100 ml

9,500 L10,000 L

1 in stock

Parfumi për meshkuj Hugo Boss, Bottled Tonic EDT ka një aromë mashkullore të freskët. Boss Bottled Tonic është një përbërje elegante e agrumeve të sofistikuara dhe shënjave të pasura drurësh për të sjellë një arome të lehtë dhe freskuese.

Made in UK.

SKU: 8005610255668 Categories: , , Tags: , , ,
  • Top Notes: Grapefruit, Bitter orange, Lemon, Apple
  • Heart Notes: Ginger
  • Base notes: Vetiver
error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!