fbpx

Parfum Gucci, Bamboo, Women Set

8,500 L9,500 L

1 in stock

Seti përmban:

  • Parfum Gucci Bamboo EDP 30ml. Kjo aromë joshëse frymëzohet nga simbolizmi i forcës dhe elegancës. Aromë është e butë dhe intensive në të njëjtën kohë për të nxjerrë fuqi dhe feminitet. Made in UK.
  • Perfumed Body lotion 50ml. Made in Germany.
SKU: 8005610474519 Categories: , , , , Tags: , , ,

Notes:
Italian Bergamot, Casablanca Lily, Ylang-Ylang, Comoros Sandalwood.
Style:
Strong. Elegant. Feminine.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!