Parfum Giorgio Armani, Acqua Di Gio Absolu, Men 75 ml

11,500 L11,900 L (-3%)

1 in stock

Parfumi për meshkuj Giorgio Armani, Acqua Di Gio Absolu EDP manifeston marrëdhënien midis njeriut dhe natyrës. Elegant dhe i rafinuar, Acqua Di Gio Absolu frymëzohet nga bashkimi mes ujit të freskët dhe drurit të ngrohtë – i frymëzuar nga freskia dhe ngrohtësia e pastër e Detit Mesdhe.

Made in France

Don't Miss Out! This promotion will expires in
Sold Items
0/1 sold

Fragrance Family:
Earthy & Woody

Scent Type:
Citrus & Woods

Key Notes:
Grapefruit, Calone, Labdanum

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!