Parfum Dolce & Gabbana, The Only One, Women 100 ml

13,500 L14,000 L

1 in stock

Parfumi Dolce & Gabbana, The only one EDP është parfumi më i ri për femra i lancuar nga ky brand. The only one kap thelbin e feminitetit të sofistikuar dhe hipnotizues. Ky parfum është krijuar si një kombinimin befasues i lulevjollcës dhe kafes që i jep jetë një aromë të këndshme lulesh. Ashtu si gruaja që përfaqëson, aroma është një lojë e ndërlikuar e të kundërtave.

Made in France.

SKU: 3423478452657 Categories: , , Tags: , , , ,

Fragrance Family: Warm & Spicy

Scent Type: Warm & Sweet Gourmand

Key Notes: Citrus, Violet, Coffee

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!