Parfum Dolce & Gabbana, Intenso, Men 75 ml

8,000 L8,500 L (-6%)

1 in stock

Parfumi Dolce & Gabbana, Intenso EDP është një aromë e krijuar posacërisht për meshkujt që duan një aromë të fortë mashkullore që qëndron gjatë gjithë ditës por njëkohsisht të japë dhe një ndjesi freskie.

Made in UK.

Don't Miss Out! This promotion will expires in
Sold Items
0/1 sold
SKU: 737052783574 Categories: , , Tags: , , ,

Top Notes: Basil, Marigold, Geranium.
Heart Notes: Lavender, Tobacco, Bran.
Base Notes: Labdanum, Sandalwood, Cypress.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!